Από το: Γλυκιές Ιστορίες
Απλώνουμε την ζάχαρη σε ένα ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος και ψήνουμε για 10 λεπτά στους 50 βαθμούς. Χτυπάμε τα ασπράδια των αυγών σε δυνατη ταχύτητα στον κάδο του μίξερ μας και σταδιακά προσθέτουμε τη ζεστή ζάχαρη. Χτυπάμε μέχρι να κρυώσει
εντελώς η μαρέγκα μας και να στέκετε πάρα πολύ καλά. Προσθέτουμε τη βανίλια και τη μαστίχα. Και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα. Σε ταψί στρωμένο με λαδωμένο χαρτί ψησίματος αδειάζουμε την μαρέγκα μας, φτιάχνοντας μια...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
Απλώνουμε την ζάχαρη σε ένα ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος και ψήνουμε για 10 λεπτά στους 50 βαθμούς. Χτυπάμε τα ασπράδια των αυγών σε δυνατη ταχύτητα στον κάδο του μίξερ μας και σταδιακά προσθέτουμε τη ζεστή ζάχαρη. Χτυπάμε μέχρι να κρυώσει
εντελώς η μαρέγκα μας και να στέκετε πάρα πολύ καλά. Προσθέτουμε τη βανίλια και τη μαστίχα. Και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα. Σε ταψί στρωμένο με λαδωμένο χαρτί ψησίματος αδειάζουμε την μαρέγκα μας, φτιάχνοντας μια...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr