Από το: Ζουζουνομαγειρέματα
Βάζουμε σε ένα μπολ το χυμό,το λάδι, τα μπαχαρικά, τη ζάχαρη και το κονιάκ και ανακατεύουμε με το σύρμα χειρός. Προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο με το μπέικιν σε δύο δόσεις. Ζυμώνουμε απαλά... απλά διπλώνουμε να πιει τα υγρά. Χωρίζουμε σε μπαλίτσες ή κάνουμε τα
κλασικά πατάμε και στο κέντρο βάζουμε ένα κομματάκι λουκούμι ή κάντε τα όπως εγώ με τον στιφτή λεμονιών με μεμβράνη. Ψήνουμε στους 165 βαθμούς στον αέρα για 30-35 λεπτά. Πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη!
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr
Βάζουμε σε ένα μπολ το χυμό,το λάδι, τα μπαχαρικά, τη ζάχαρη και το κονιάκ και ανακατεύουμε με το σύρμα χειρός. Προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο με το μπέικιν σε δύο δόσεις. Ζυμώνουμε απαλά... απλά διπλώνουμε να πιει τα υγρά. Χωρίζουμε σε μπαλίτσες ή κάνουμε τα
κλασικά πατάμε και στο κέντρο βάζουμε ένα κομματάκι λουκούμι ή κάντε τα όπως εγώ με τον στιφτή λεμονιών με μεμβράνη. Ψήνουμε στους 165 βαθμούς στον αέρα για 30-35 λεπτά. Πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη!
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr