Από το: Ζουζουνομαγειρέματα
Βράζουμε το κρέας με 2 λίτρα κόκα κόλα 1 κρεμμύδι κομμένο στα δύο μαύρο πιπέρι αλάτι το βράζουμε 2 με 2 ½ ώρες σε μέτρια φωτιά, όταν μαλακώσει το βγάζουμε το τοποθετούμε σε ένα ταψί το γλασάρουμε με τα υλικά που έχουμε χτυπήσει σε ένα μικρό βάζο και με πινέλο
το απλώνουμε παντού το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο και το ροδίζουμε 20 λεπτά να καραμελώσει στους 230 βαθμούς. Εγώ το ψήνω με τις τέλειες χρυσές μου πατάτες. Ένα φαγητό που θα το θυμάμαι για πάντα, το μαγείρεψα μετά φόβο θεού...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr
Βράζουμε το κρέας με 2 λίτρα κόκα κόλα 1 κρεμμύδι κομμένο στα δύο μαύρο πιπέρι αλάτι το βράζουμε 2 με 2 ½ ώρες σε μέτρια φωτιά, όταν μαλακώσει το βγάζουμε το τοποθετούμε σε ένα ταψί το γλασάρουμε με τα υλικά που έχουμε χτυπήσει σε ένα μικρό βάζο και με πινέλο
το απλώνουμε παντού το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο και το ροδίζουμε 20 λεπτά να καραμελώσει στους 230 βαθμούς. Εγώ το ψήνω με τις τέλειες χρυσές μου πατάτες. Ένα φαγητό που θα το θυμάμαι για πάντα, το μαγείρεψα μετά φόβο θεού...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr