Από το: dietup
Κόβουμε τη μελιτζάνα στη μέση (κατά μήκος), και αφαιρούμε λίγη σάρκα από το κάθε μισό που έχουμε δημιουργήσει. Φτιάχνουμε έτσι δυο βαρκούλες. Βάζουμε αυτές τις βαρκούλες σε ένα ταψί, που έχουμε αλείψει με ελάχιστο ελαιόλαδο, στο φούρνο μέχρι να μαλακώσουν αρκετά.
Βγάζουμε το ταψί, αλατίζουμε λίγο τις βαρκούλες, και μετά προσθέτουμε δυο κουταλιές της σούπας κιμά στην κάθε βαρκούλα. Αφού απλώσουμε τον κιμά, προσθέτουμε δυο κουταλιές της σούπας μπεσαμέλ και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietup.gr
Κόβουμε τη μελιτζάνα στη μέση (κατά μήκος), και αφαιρούμε λίγη σάρκα από το κάθε μισό που έχουμε δημιουργήσει. Φτιάχνουμε έτσι δυο βαρκούλες. Βάζουμε αυτές τις βαρκούλες σε ένα ταψί, που έχουμε αλείψει με ελάχιστο ελαιόλαδο, στο φούρνο μέχρι να μαλακώσουν αρκετά.
Βγάζουμε το ταψί, αλατίζουμε λίγο τις βαρκούλες, και μετά προσθέτουμε δυο κουταλιές της σούπας κιμά στην κάθε βαρκούλα. Αφού απλώσουμε τον κιμά, προσθέτουμε δυο κουταλιές της σούπας μπεσαμέλ και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietup.gr