Από το: Chefoulis
Καθαρίζουμε, πλένουμε τις τσουκνίδες (φοράμε πλαστικά γάντια) και τις κόβουμε χοντροκομμένες. Καθαρίζουμε, πλένουμε τις καυκαλήθρες και τις ψιλοκόβουμε. Καθαρίζουμε και τρίβουμε τα κρεμμύδια, πλένουμε και καθαρίζουμε το μάραθο και το ψιλοκόβουμε. Βάζουμε σε μια ρηχή
κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρουμε για 5 λεπτά τα κρεμμύδια, τις τσουκνίδες, τις καυκαλήθρες , το μάραθο και αλατοπιπερώνουμε. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το νερό να βράσει και προσθέτουμε τα σοταρισμένα υλικά...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Καθαρίζουμε, πλένουμε τις τσουκνίδες (φοράμε πλαστικά γάντια) και τις κόβουμε χοντροκομμένες. Καθαρίζουμε, πλένουμε τις καυκαλήθρες και τις ψιλοκόβουμε. Καθαρίζουμε και τρίβουμε τα κρεμμύδια, πλένουμε και καθαρίζουμε το μάραθο και το ψιλοκόβουμε. Βάζουμε σε μια ρηχή
κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρουμε για 5 λεπτά τα κρεμμύδια, τις τσουκνίδες, τις καυκαλήθρες , το μάραθο και αλατοπιπερώνουμε. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το νερό να βράσει και προσθέτουμε τα σοταρισμένα υλικά...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr