Από το: Pastry...tsio
Τα ροδάκινα βρίσκονται στην εποχή τους, λαχταριστά και ζουμερά, μας δροσίζουν μέσα στη ζέστη του καλοκαιριού. Σε περίπτωση που κινδυνεύουν να χαλάσουν μπορείτε να τα κάνετε κομπόστα η οποία διατηρείτε για περισσότερο καιρό. Έπειτα, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε μέσα σε μια ροδακινόπιτα. Η διαδικασία της κομπόστας είναι απλή και με
τον ίδιο τρόπο φτιάχνουμε κομπόστα ό,τι φρούτο θέλουμε, διαφοροποιώντας το χρόνο βρασίματος. Η ροδακινόπιτα είναι ένα γλυκό, τύπου κέικ, με αρκετή υγρασία στο εσωτερικό του...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://pastry-tsio.blogspot.gr
Τα ροδάκινα βρίσκονται στην εποχή τους, λαχταριστά και ζουμερά, μας δροσίζουν μέσα στη ζέστη του καλοκαιριού. Σε περίπτωση που κινδυνεύουν να χαλάσουν μπορείτε να τα κάνετε κομπόστα η οποία διατηρείτε για περισσότερο καιρό. Έπειτα, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε μέσα σε μια ροδακινόπιτα. Η διαδικασία της κομπόστας είναι απλή και με
τον ίδιο τρόπο φτιάχνουμε κομπόστα ό,τι φρούτο θέλουμε, διαφοροποιώντας το χρόνο βρασίματος. Η ροδακινόπιτα είναι ένα γλυκό, τύπου κέικ, με αρκετή υγρασία στο εσωτερικό του...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://pastry-tsio.blogspot.gr