Από το: Betty's cuisine
Παραδοσιακά την Κυριακή των Βαίων τρώμε ψάρι. Για την αυριανή μέρα λοιπόν, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη συνταγή που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, είναι εύκολη, γρήγορη και καλοδεχούμενη ακόμα και από τους δύσκολους της παρέας! Πασπαλίζουμε τα
κομμάτια του μπακαλιάρου με πιπεράκι (αν τον έχουμε ξαλμυρίσει εντελώς ίσως χρειαστεί και λίγο αλάτι) και τα βάζουμε σε βαθύ τηγάνι με το ελαιόλαδο και νερό τόσο που να τα μισοσκεπάζει. Αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr
Παραδοσιακά την Κυριακή των Βαίων τρώμε ψάρι. Για την αυριανή μέρα λοιπόν, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη συνταγή που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, είναι εύκολη, γρήγορη και καλοδεχούμενη ακόμα και από τους δύσκολους της παρέας! Πασπαλίζουμε τα
κομμάτια του μπακαλιάρου με πιπεράκι (αν τον έχουμε ξαλμυρίσει εντελώς ίσως χρειαστεί και λίγο αλάτι) και τα βάζουμε σε βαθύ τηγάνι με το ελαιόλαδο και νερό τόσο που να τα μισοσκεπάζει. Αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr