Από το: Chefoulis
Πλένουμε και καθαρίζουμε τις μελιτζάνες από την φλούδα τους και τυχόν σπόρια, τις κόβουμε σε φέτες, τις λαδώνουμε λίγο με ένα πινέλο,τις αλατίζουμε και τις ψήνουμε στην τοστιέρα ή στην σχάρα. Βάζουμε ένα κομμάτι κασσέρι σε κάθε φέτα μελιτζάνας και τα τυλίγουμε. Τις
στερεώνουμε για να μείνουν κλειστές με οδοντογλυφίδα. Φτιάχνουμε το κουρκούτι ανακατεύοντας το αλεύρι με το νερό και βάζουμε κι αλάτι. Θέλουμε να έχουμε ένα αραιό κουρκούτι όχι συμπυκνωμένο χυλό. Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Πλένουμε και καθαρίζουμε τις μελιτζάνες από την φλούδα τους και τυχόν σπόρια, τις κόβουμε σε φέτες, τις λαδώνουμε λίγο με ένα πινέλο,τις αλατίζουμε και τις ψήνουμε στην τοστιέρα ή στην σχάρα. Βάζουμε ένα κομμάτι κασσέρι σε κάθε φέτα μελιτζάνας και τα τυλίγουμε. Τις
στερεώνουμε για να μείνουν κλειστές με οδοντογλυφίδα. Φτιάχνουμε το κουρκούτι ανακατεύοντας το αλεύρι με το νερό και βάζουμε κι αλάτι. Θέλουμε να έχουμε ένα αραιό κουρκούτι όχι συμπυκνωμένο χυλό. Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr