Από το: Αγαπημένες συνταγές
Πλύντε καλά το χταπόδι και βράστε το σε νερό που να το σκεπάζει με το ξίδι και το κρασί, 1 ώρα περίπου ή ώσπου να μαλακώσει. Σε μια άλλη κατσαρόλα βράστε τις φακές μαζί με τα κρεμμύδια σε 2 κούπες νερό, 30' περίπου. Στραγγίστε το χταπόδι, κόψτε το σε κομμάτια κι αραδιάστε τα σ'
ένα πήλινο σκεύος ή πυρέξ. Προσθέστε τις φακές μαζί με το ζουμί που έβρασαν, καθώς επίσης τα χόρτα, πλυμένα και κομμένα σε χοντρά κομμάτια.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.agapimenes-sintages.gr
Πλύντε καλά το χταπόδι και βράστε το σε νερό που να το σκεπάζει με το ξίδι και το κρασί, 1 ώρα περίπου ή ώσπου να μαλακώσει. Σε μια άλλη κατσαρόλα βράστε τις φακές μαζί με τα κρεμμύδια σε 2 κούπες νερό, 30' περίπου. Στραγγίστε το χταπόδι, κόψτε το σε κομμάτια κι αραδιάστε τα σ'
ένα πήλινο σκεύος ή πυρέξ. Προσθέστε τις φακές μαζί με το ζουμί που έβρασαν, καθώς επίσης τα χόρτα, πλυμένα και κομμένα σε χοντρά κομμάτια.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.agapimenes-sintages.gr