Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Φιλετάκια ψαριού

Written By Unknown on Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017 | Μαρτίου 23, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Angela's Cook
Κόβουμε τα φιλέτα σε τρία μέρη αν είναι μεγάλα. Τα στεγνώνουμε με απορροφητικό χαρτί. Τα αλατοπιπερώνουμε. Τα βάζουμε σε ένα ταψί. Χτυπάμε στο μούλτι το ψωμί με τα μυρωδικά και το λεμόνι. Σκεπάζουμε το κάθε κομμάτι φιλέτου με το μείγμα μας.
Περιχύνουμε με λίγο λάδι. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς περίπου 20 λεπτά. Tip Θαυμάσιο ελαφρύ πιάτο με φίνα γεύση. Συνοδεύεται από δροσερή σως με 1 κουταλιά μαγιονέζα 2 κουταλιές γιαούρτι, ξύσμα λεμονιού και άνιθο. Ένα λευκό κρασί δένει τέλεια με τ...
 
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://angelascook.eu/spoon



SHARE

About Unknown