Από το: Συνταγές και Συμβουλές Μαγειρικής
Καταρχήν να πούμε πως το φαγητό αυτό θέλει μια ορισμένη χρονική σειρά στη διαδικασία εκτέλεσης. Γι΄αυτό και θα πρέπει να έχουμε μια σχετική άνεση χρόνου όταν θ΄αποφασίσουμε να το μαγειρέψουμε. Προσωπικά χρειάστηκα περίπου 2 ώρες μέχρι το τέλος του
ψησίματος. Πρώτα θα πρέπει να γίνει η γέμιση με τον κιμά: σε πλατιά κατσαρόλα και σε δυνατή φωτιά, βάζουμε το λάδι με το κρεμμύδι και το σκόρδο για να σωταριστούν. Μόλις ξανθίνει το κρεμμύδι, προσθέτουμε τον κιμά και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
Καταρχήν να πούμε πως το φαγητό αυτό θέλει μια ορισμένη χρονική σειρά στη διαδικασία εκτέλεσης. Γι΄αυτό και θα πρέπει να έχουμε μια σχετική άνεση χρόνου όταν θ΄αποφασίσουμε να το μαγειρέψουμε. Προσωπικά χρειάστηκα περίπου 2 ώρες μέχρι το τέλος του
ψησίματος. Πρώτα θα πρέπει να γίνει η γέμιση με τον κιμά: σε πλατιά κατσαρόλα και σε δυνατή φωτιά, βάζουμε το λάδι με το κρεμμύδι και το σκόρδο για να σωταριστούν. Μόλις ξανθίνει το κρεμμύδι, προσθέτουμε τον κιμά και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr