Από το: Η Εύη μαγειρΕύη
Γλυκάκι για σήμερα εύκολο, πεντανόστιμο και οικονομικό!!! Εκμέκ, αλλά γιαλαντζί... Το εκμέκ κανονικά γίνεται με καταίφι, κρέμα και σαντιγύ. Το γιαλαντζί μου, φτιάχνεται με μπαγιάτικο τσουρέκι και είναι σοκολατένιο. Με αυτό τον τρόπο αξιοποιούμε τα τσουρέκια που μπορεί να
μας έχουν μείνει απο το Πάσχα. (Αν δεν μας περίσσεψαν, τότε αγοράζουμε ή φτιάχνουμε άλλα...) Απολαύστε το!! Θα κόψουμε τόσο τσουρέκι όσο χρειάζεται για να καλύψει το πυρέξ μας ή το ταψάκι μας.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://koukfamily-cook.blogspot.gr
Γλυκάκι για σήμερα εύκολο, πεντανόστιμο και οικονομικό!!! Εκμέκ, αλλά γιαλαντζί... Το εκμέκ κανονικά γίνεται με καταίφι, κρέμα και σαντιγύ. Το γιαλαντζί μου, φτιάχνεται με μπαγιάτικο τσουρέκι και είναι σοκολατένιο. Με αυτό τον τρόπο αξιοποιούμε τα τσουρέκια που μπορεί να
μας έχουν μείνει απο το Πάσχα. (Αν δεν μας περίσσεψαν, τότε αγοράζουμε ή φτιάχνουμε άλλα...) Απολαύστε το!! Θα κόψουμε τόσο τσουρέκι όσο χρειάζεται για να καλύψει το πυρέξ μας ή το ταψάκι μας.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://koukfamily-cook.blogspot.gr