Από το: Συνταγές και Συμβουλές Μαγειρικής
Ετοιμάζουμε μια δόση ζύμης για ψωμί, φροντίζοντας όμως η ζύμη να νην είναι τόσο σφικτή και να μπορεί να ανοιχτεί σε φύλλο. Για το λόγο αυτό ή θ΄ αυξήσουμε ελαφρά την ποσότητα του χλιαρού νερού ή θα βάλουμε λιγότερο αλεύρι (3 1/2 φλ. τσ. περίπου). Αφήνουμε τη ζύμη σε ζεστό
μέρος σκεπασμένη μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο (ι ώρα περίπου). Τρίβουμε στο χοντρό μέρος του ρεντέ το ζαμπόν και το τυρί. Βουτυρώνουμε πολύ καλά όλο το εσωτερικό μιας γάστρας. Μόλις φουσκώσει η ζύμη, την πατάμε με τη γροθιά μας στο κέντρο της και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
Ετοιμάζουμε μια δόση ζύμης για ψωμί, φροντίζοντας όμως η ζύμη να νην είναι τόσο σφικτή και να μπορεί να ανοιχτεί σε φύλλο. Για το λόγο αυτό ή θ΄ αυξήσουμε ελαφρά την ποσότητα του χλιαρού νερού ή θα βάλουμε λιγότερο αλεύρι (3 1/2 φλ. τσ. περίπου). Αφήνουμε τη ζύμη σε ζεστό
μέρος σκεπασμένη μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο (ι ώρα περίπου). Τρίβουμε στο χοντρό μέρος του ρεντέ το ζαμπόν και το τυρί. Βουτυρώνουμε πολύ καλά όλο το εσωτερικό μιας γάστρας. Μόλις φουσκώσει η ζύμη, την πατάμε με τη γροθιά μας στο κέντρο της και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr