Από το: Miamiam
Ένα στιβαρό, με πολύ καλή υγρασία κέικ με τυρί κρέμα, με άρωμα φιστίκι Αιγίνης και γλάσο φιστικιού. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς. Αλευροβουτυρώνουμε ελαφρά μία φόρμα για κέικ με τρύπα στη μέση διαμέτρου 27 εκ με τρύπα 7 εκ διάμετρο. Τοποθετούμε το βούτυρο και το τυρί κρέμα σε ένα μεγάλο μπολ και χτυπάμε με το μίξερ σε μέτρια ταχύτητα μέχρι
να ασπρίσει και να αυξηθεί σε όγκο. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, αυξάνουμε την ταχύτητα σε υψηλή και χτυπάμε μέχρι να αφρατέψει το μείγμα, τουλάχιστον για πέντε λεπτά. Προσθέτ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.miamiam.gr
Ένα στιβαρό, με πολύ καλή υγρασία κέικ με τυρί κρέμα, με άρωμα φιστίκι Αιγίνης και γλάσο φιστικιού. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς. Αλευροβουτυρώνουμε ελαφρά μία φόρμα για κέικ με τρύπα στη μέση διαμέτρου 27 εκ με τρύπα 7 εκ διάμετρο. Τοποθετούμε το βούτυρο και το τυρί κρέμα σε ένα μεγάλο μπολ και χτυπάμε με το μίξερ σε μέτρια ταχύτητα μέχρι
να ασπρίσει και να αυξηθεί σε όγκο. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, αυξάνουμε την ταχύτητα σε υψηλή και χτυπάμε μέχρι να αφρατέψει το μείγμα, τουλάχιστον για πέντε λεπτά. Προσθέτ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.miamiam.gr