Από το: Pastry...tsio
Αμαρτωλή σοκολάτα, φρούτα στο χρώμα του έρωτα και ακαταμάχητη κρέμα σε έναν γλυκό συνδυασμό. Φυσικά σε σχήμα καρδιάς. Ιδανικό επιδόρπιο μετά από ένα απολαυστικό εορταστικό γεύμα για δύο. Η κατάλληλη στιγμή να ανταλλάξετε τα δώρα σας… Χωρίζετε τα αυγά σε ασπράδια και κρόκους. Τοποθετείτε στον κάδο του μίξερ
τα ασπράδια και τα χτυπάτε σε σφιχτή μαρέγκα μαζί με τη ζάχαρη. Έπειτα ρίχνετε τους κρόκους και ανακατεύετε στιγμιαία το μίγμα. Ρίχνετε σταδιακά τα κοσκινισμένα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://pastry-tsio.blogspot.gr
Αμαρτωλή σοκολάτα, φρούτα στο χρώμα του έρωτα και ακαταμάχητη κρέμα σε έναν γλυκό συνδυασμό. Φυσικά σε σχήμα καρδιάς. Ιδανικό επιδόρπιο μετά από ένα απολαυστικό εορταστικό γεύμα για δύο. Η κατάλληλη στιγμή να ανταλλάξετε τα δώρα σας… Χωρίζετε τα αυγά σε ασπράδια και κρόκους. Τοποθετείτε στον κάδο του μίξερ
τα ασπράδια και τα χτυπάτε σε σφιχτή μαρέγκα μαζί με τη ζάχαρη. Έπειτα ρίχνετε τους κρόκους και ανακατεύετε στιγμιαία το μίγμα. Ρίχνετε σταδιακά τα κοσκινισμένα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://pastry-tsio.blogspot.gr