Από το: Kalli's blog
Σαραγλί ... ένα γλυκό από τα βάθη της Ανατολής!!! Φτιαγμένο με λίγα και απλά υλικά, τραγανό και μελένιο, που μοσχοβολάει βούτυρο! Σε μια καθαρή και λεία επιφάνεια ανοίγουμε τα φύλλα μας. Παίρνουμε ανά δυο, πασπαλίζουμε με κανέλα και τριμμένο αμύγδαλο και
τυλίγουμε καλά, χωρίς όμως να είναι πολύ σφιχτά για να μας γίνει αφράτο. Έπειτα σουρώνουμε λίγο το μπαστούνι μας με το φύλλο και το τοποθετούμε σε ένα ταψάκι. Αφού συμπληρωθεί αυτή η διαδικασία με όλα μας τα φύλλα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.kallisblog.gr
Σαραγλί ... ένα γλυκό από τα βάθη της Ανατολής!!! Φτιαγμένο με λίγα και απλά υλικά, τραγανό και μελένιο, που μοσχοβολάει βούτυρο! Σε μια καθαρή και λεία επιφάνεια ανοίγουμε τα φύλλα μας. Παίρνουμε ανά δυο, πασπαλίζουμε με κανέλα και τριμμένο αμύγδαλο και
τυλίγουμε καλά, χωρίς όμως να είναι πολύ σφιχτά για να μας γίνει αφράτο. Έπειτα σουρώνουμε λίγο το μπαστούνι μας με το φύλλο και το τοποθετούμε σε ένα ταψάκι. Αφού συμπληρωθεί αυτή η διαδικασία με όλα μας τα φύλλα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.kallisblog.gr