Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα χταπόδια μας. (Αν είναι κατεψυγμένα, δε χρειάζεται... πολύ καθάρισμα). Πλένουμε και καθαρίζουμε τα λαχανικά μας. Τις πατάτες τις κόβουμε κυδωνάτες. Τα μανιτάρια στα δύο. Τα καρότα σε μεγάλα κομμάτια. Τα κρεμμύδια σε 4-6 κομμάτια, ανάλογα το
μέγεθος τους. Προσθέτουμε όλα τα λαχανικά μας στον πυθμένα της γάστρας. Αλατίζουμε ελάχιστα, λόγω του χταποδιού. Πιπέρι. Προσθέτουμε τις σκελίδες σκόρδου ολόκληρες....
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα χταπόδια μας. (Αν είναι κατεψυγμένα, δε χρειάζεται... πολύ καθάρισμα). Πλένουμε και καθαρίζουμε τα λαχανικά μας. Τις πατάτες τις κόβουμε κυδωνάτες. Τα μανιτάρια στα δύο. Τα καρότα σε μεγάλα κομμάτια. Τα κρεμμύδια σε 4-6 κομμάτια, ανάλογα το
μέγεθος τους. Προσθέτουμε όλα τα λαχανικά μας στον πυθμένα της γάστρας. Αλατίζουμε ελάχιστα, λόγω του χταποδιού. Πιπέρι. Προσθέτουμε τις σκελίδες σκόρδου ολόκληρες....
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com