Από το: Food States
Η Κις Λορέν (Quiche Lorraine) προέρχεται από την Γαλλία. Φημολογείται μάλιστα πως η πρώτη Κις Λορέν φτιάχτηκε στην ομώνυμη πόλη της Γαλλίας, την Λωρραίνη γύρω στο 1558. 'Ηταν μια αλμυρή τάρτα με αυγά, γάλα, τυριά, βούτυρο, κρέμα γάλακτος, πιπέρι και μοσχοκάρυδο. Κατά
τον 19ο αιώνα προστέθηκε και το λαρδί (λίπος) το οποίο αργότερα αντικαταστάθηκε από το μπέικον. Το ωραίο με την κις λορέν είναι οι άπειρες επιλογές και παραλλαγές της! Με κοτόπουλο, με αλλαντικά, με τυριά, με λαχανικά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.foodstates.gr
Η Κις Λορέν (Quiche Lorraine) προέρχεται από την Γαλλία. Φημολογείται μάλιστα πως η πρώτη Κις Λορέν φτιάχτηκε στην ομώνυμη πόλη της Γαλλίας, την Λωρραίνη γύρω στο 1558. 'Ηταν μια αλμυρή τάρτα με αυγά, γάλα, τυριά, βούτυρο, κρέμα γάλακτος, πιπέρι και μοσχοκάρυδο. Κατά
τον 19ο αιώνα προστέθηκε και το λαρδί (λίπος) το οποίο αργότερα αντικαταστάθηκε από το μπέικον. Το ωραίο με την κις λορέν είναι οι άπειρες επιλογές και παραλλαγές της! Με κοτόπουλο, με αλλαντικά, με τυριά, με λαχανικά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.foodstates.gr