Από το: Της πείνας τα... καμώματα
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο για 2' κι έπειτα το σκόρδο για 1'. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και το τυρί κρέμα, ανακατεύουμε και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα. Προσθέτουμε το σολομό, που έχουμε κόψει σε κομμάτια και αλατοπιπερώνουμε. Παράλληλα, σε μια
κατσαρόλα βράζουμε νερό (1 λίτρο για κάθε 100 γραμμάρια ζυμαρικών), αλατίζουμε και ρίχνουμε τα ζυμαρικά, για να βράσουν, τόσο όσο αναγράφεται στις οδηγίες της συσκευασίας.
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο για 2' κι έπειτα το σκόρδο για 1'. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και το τυρί κρέμα, ανακατεύουμε και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα. Προσθέτουμε το σολομό, που έχουμε κόψει σε κομμάτια και αλατοπιπερώνουμε. Παράλληλα, σε μια
κατσαρόλα βράζουμε νερό (1 λίτρο για κάθε 100 γραμμάρια ζυμαρικών), αλατίζουμε και ρίχνουμε τα ζυμαρικά, για να βράσουν, τόσο όσο αναγράφεται στις οδηγίες της συσκευασίας.
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr