Από το: Οι Θησαυροί Της Κουζίνας
Όπως είπαμε δεν πετάμε τίποτα από τα υλικά της κουζίνας. Την τελευταία φορά φτιάξαμε μελιτζάνες παπουτσάκια. Με την ψίχα της μελιτζάνας που αδειάσαμε θα φτιάξουμε και λίγα μελιτζανοκεφτεδάκια με γεύση καλοκαιριού για να συνοδεύσουμε το μεσημεριανό φαγητό ή τη μπυρίτσα ή το
κρασάκι μας. Για να μαλακώσουν οι μελιτζάνες τις βράζουμε για 5' - 7'. Τις στραγγίζουμε και τις πατάμε με το πιρούνι. Στραγγίζουμε τα νερά από το πιάτο ξανά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
Όπως είπαμε δεν πετάμε τίποτα από τα υλικά της κουζίνας. Την τελευταία φορά φτιάξαμε μελιτζάνες παπουτσάκια. Με την ψίχα της μελιτζάνας που αδειάσαμε θα φτιάξουμε και λίγα μελιτζανοκεφτεδάκια με γεύση καλοκαιριού για να συνοδεύσουμε το μεσημεριανό φαγητό ή τη μπυρίτσα ή το
κρασάκι μας. Για να μαλακώσουν οι μελιτζάνες τις βράζουμε για 5' - 7'. Τις στραγγίζουμε και τις πατάμε με το πιρούνι. Στραγγίζουμε τα νερά από το πιάτο ξανά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr