Από το: Το μυαλό στο... φαγητό
Πλένουμε καλά τις πιπεριές και κόβουμε το κοτσάνι,αφαιρούμε τα σπόρια. Για την γέμιση παίρνουμε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας ,και τα αφήνουμε να σταθούν για 15-20 λεπτά. Γεμίζουμε τις πιπεριές μας, και τις ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου μέχρι να
βράσει το ρύζι,το κινόα ββράζει πολύ γρήγορα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr
Πλένουμε καλά τις πιπεριές και κόβουμε το κοτσάνι,αφαιρούμε τα σπόρια. Για την γέμιση παίρνουμε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας ,και τα αφήνουμε να σταθούν για 15-20 λεπτά. Γεμίζουμε τις πιπεριές μας, και τις ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου μέχρι να
βράσει το ρύζι,το κινόα ββράζει πολύ γρήγορα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr