Από το: Kalli's blog
Καλοκαίριασε και οι λιγουρίτσες μας συνεχίζονται... Τώρα όμως ,αναζητάμε κάτι ελαφρύ και δροσερό. Φτιάχνουμε λοιπόν, ένα γλυκό ψυγείου με απλά υλικά και πολύ πολύ ελαφρύ και χωνευτικό! Πρώτα στραγγίζουμε την κομπόστα (χωρίς να πετάξουμε το σιρόπι ) και έπειτα κόβουμε σε μικρά κομμάτια τις φέτες του ανανά. Κατόπιν ετοιμάζουμε τους δυο φακέλους
ζελέ,όπως λέει η συσκευασία, αλλά αντικαθιστούμε το ένα ποτήρι νερό με ένα ποτήρι σιρόπι ανανά (αυτό της κονσέρβας). Αφήνουμε λίγο το ζελέ να κρυώσει... Εν τω μεταξύ,χτυπάμε στο μίξερ την σαντιγί και μόλις αφρατέψει ρίχνουμε το γιαούρτι...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.kallisblog.gr
Καλοκαίριασε και οι λιγουρίτσες μας συνεχίζονται... Τώρα όμως ,αναζητάμε κάτι ελαφρύ και δροσερό. Φτιάχνουμε λοιπόν, ένα γλυκό ψυγείου με απλά υλικά και πολύ πολύ ελαφρύ και χωνευτικό! Πρώτα στραγγίζουμε την κομπόστα (χωρίς να πετάξουμε το σιρόπι ) και έπειτα κόβουμε σε μικρά κομμάτια τις φέτες του ανανά. Κατόπιν ετοιμάζουμε τους δυο φακέλους
ζελέ,όπως λέει η συσκευασία, αλλά αντικαθιστούμε το ένα ποτήρι νερό με ένα ποτήρι σιρόπι ανανά (αυτό της κονσέρβας). Αφήνουμε λίγο το ζελέ να κρυώσει... Εν τω μεταξύ,χτυπάμε στο μίξερ την σαντιγί και μόλις αφρατέψει ρίχνουμε το γιαούρτι...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.kallisblog.gr