Από το: Ζουζουνομαγειρέματα
Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! Ανάβουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Σε μία λεκάνη βάζουμε τα μπουτάκια και τις πατάτες, προσθέτουμε το λάδι, τη μουστάρδα, τα αρωματικά, το κρασί και χυμό λεμονιού, κάνουμε ένα μασαζάκι να ανακατευτούν τα υλικά καλά. Στη γάστρα
στρώνουμε τα κρεμμύδια με τα σκόρδα, αλατοπιπερώνουμε τα μπουτάκια καλά, τα τρυπάμε σε μερικά χοντρά μέρει με ένα μαχαίρι και τα γεμίζουμε με αλατοπίπερο, τα τοποθετούμε επάνω, βάζουμε τις πατάτες γύρο-γύρο, και ρίχνουμε ότι έχει...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr
Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! Ανάβουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Σε μία λεκάνη βάζουμε τα μπουτάκια και τις πατάτες, προσθέτουμε το λάδι, τη μουστάρδα, τα αρωματικά, το κρασί και χυμό λεμονιού, κάνουμε ένα μασαζάκι να ανακατευτούν τα υλικά καλά. Στη γάστρα
στρώνουμε τα κρεμμύδια με τα σκόρδα, αλατοπιπερώνουμε τα μπουτάκια καλά, τα τρυπάμε σε μερικά χοντρά μέρει με ένα μαχαίρι και τα γεμίζουμε με αλατοπίπερο, τα τοποθετούμε επάνω, βάζουμε τις πατάτες γύρο-γύρο, και ρίχνουμε ότι έχει...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr