Από το: Chefoulis
Βάζουμε σε μέτρια φωτιά μια κατσαρόλα με 800 ml από το γάλα, την ζάχαρη και τις βανίλιες. Σε ένα μπολ βάζουμε το υπόλοιπο γάλα, τους κρόκους, το κορν φλάουρ και τα ανακατεύουμε καλά με σύρμα μέχρι να διαλυθεί καλά το κορν φλάουρ. Μόλις βράσει το γάλα στην
κατσαρόλα μας, προσθέτουμε το μείγμα από το μπολ και ανακατεύουμε καλά. Συνεχίζουμε σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να σφίξει η κρέμα μας. Τότε την αποσύρουμε από την...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Βάζουμε σε μέτρια φωτιά μια κατσαρόλα με 800 ml από το γάλα, την ζάχαρη και τις βανίλιες. Σε ένα μπολ βάζουμε το υπόλοιπο γάλα, τους κρόκους, το κορν φλάουρ και τα ανακατεύουμε καλά με σύρμα μέχρι να διαλυθεί καλά το κορν φλάουρ. Μόλις βράσει το γάλα στην
κατσαρόλα μας, προσθέτουμε το μείγμα από το μπολ και ανακατεύουμε καλά. Συνεχίζουμε σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να σφίξει η κρέμα μας. Τότε την αποσύρουμε από την...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr