Από το: Της πείνας τα... καμώματα
Λαδώνουμε και αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα και τα ψήνουμε για 5' κι απ' τις δυο πλευρές. Εκτέλεση (για sauce): Σ' ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το βούτυρο, ρίχνουμε το σκόρδο και το αλεύρι και ανακατεύουμε συνεχώς για 1' μ' ένα αναδευτήρι. Έπειτα, ρίχνουμε το γάλα,
ανακατεύουμε συνεχώς και αφού δέσει η sauce, ρίχνουμε τον άνηθο, ανακατεύουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά. Tip: Μπορούμε να τον σερβίρουμε με...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr
Λαδώνουμε και αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα και τα ψήνουμε για 5' κι απ' τις δυο πλευρές. Εκτέλεση (για sauce): Σ' ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το βούτυρο, ρίχνουμε το σκόρδο και το αλεύρι και ανακατεύουμε συνεχώς για 1' μ' ένα αναδευτήρι. Έπειτα, ρίχνουμε το γάλα,
ανακατεύουμε συνεχώς και αφού δέσει η sauce, ρίχνουμε τον άνηθο, ανακατεύουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά. Tip: Μπορούμε να τον σερβίρουμε με...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr