Από το: Γλυκιές Ιστορίες
Βάζουμε σε ένα μπολ τα φιλέτα κοτόπουλου. Προσθέτουμε τη μουστάρδα, την πάπρικα, το ελαιόλαδο,το μέλι, το αλάτι, το πιπέρι, το χυμό πορτοκαλιού και ανακατεύουμε. Βάζουμε τα φιλέτα στο ψυγείο να μαριναριστούν για περίπου 1 ώρα. Μετά τα σωτάρουμε στο τήγανι, σε δυνατή φωτιά, και από τις δύο πλευρές, μέχρι να πάρουν χρώμα. Τα βάζουμε σε ένα ταψί και τα ψήνουμε
στο φούρνο, στους 180 βαθμούς, για περίπου 15-18 λεπτά. Μόλις τα βγάλουμε απο τον φρούρνο θρυμματίζουμε πάνω στο κοτόπουλο το ανθότυρο και ανακατεύουμε καλά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
Βάζουμε σε ένα μπολ τα φιλέτα κοτόπουλου. Προσθέτουμε τη μουστάρδα, την πάπρικα, το ελαιόλαδο,το μέλι, το αλάτι, το πιπέρι, το χυμό πορτοκαλιού και ανακατεύουμε. Βάζουμε τα φιλέτα στο ψυγείο να μαριναριστούν για περίπου 1 ώρα. Μετά τα σωτάρουμε στο τήγανι, σε δυνατή φωτιά, και από τις δύο πλευρές, μέχρι να πάρουν χρώμα. Τα βάζουμε σε ένα ταψί και τα ψήνουμε
στο φούρνο, στους 180 βαθμούς, για περίπου 15-18 λεπτά. Μόλις τα βγάλουμε απο τον φρούρνο θρυμματίζουμε πάνω στο κοτόπουλο το ανθότυρο και ανακατεύουμε καλά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr