Από το: Ζουζουνομαγειρέματα
Κρέπες με... ότι να τις γεμίσεις είναι φανταστικές, αλμυρές ή γλυκιές! Όταν βρούμε χρόνο κάνουμε αρκετές, τις καταψύχουμε και σε ελάχιστο χρόνο μπορούμε να τις απολαύσουμε με ότι τραβάει η όρεξή μας. Χτυπάμε όλα τα υλικά για το χυλό μαζί να ενωθούν. Βάζουμε το
μείγμα στο ψυγείο 30 λεπτά. Βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι 1 κουταλάκι λάδι και τηγανίζουμε τις κρέπες μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές. Σε αυτή τη φάση αφού κρυώσουν μπορούμε να τις βάλουμε στην κατάψυξη...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr
Κρέπες με... ότι να τις γεμίσεις είναι φανταστικές, αλμυρές ή γλυκιές! Όταν βρούμε χρόνο κάνουμε αρκετές, τις καταψύχουμε και σε ελάχιστο χρόνο μπορούμε να τις απολαύσουμε με ότι τραβάει η όρεξή μας. Χτυπάμε όλα τα υλικά για το χυλό μαζί να ενωθούν. Βάζουμε το
μείγμα στο ψυγείο 30 λεπτά. Βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι 1 κουταλάκι λάδι και τηγανίζουμε τις κρέπες μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές. Σε αυτή τη φάση αφού κρυώσουν μπορούμε να τις βάλουμε στην κατάψυξη...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr