Από το: Οι Θησαυροί Της Κουζίνας
Με λίγα υλικά και μεράκι μπορείτε να φτιάξετε ένα ευφάνταστο ορεκτικό για να εντυπωσιάσετε τους φίλους και την οικογένειά σας τις μέρες της νηστείας. Τσιγαρίζουμε στο λάδι το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το ψιλοκομμένο σκόρδο. Προσθέτουμε τις γαρίδες. Τις
αλατοπιπερώνουμε και τις αφήνουμε μέχρι να εξατμιστεί όλο το νερό που θα βγάλουν. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το γάλα σόγιας και το κρασί. Διαλύουμε το κορνφλάουρ όσο ακόμη είναι κρύο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
Με λίγα υλικά και μεράκι μπορείτε να φτιάξετε ένα ευφάνταστο ορεκτικό για να εντυπωσιάσετε τους φίλους και την οικογένειά σας τις μέρες της νηστείας. Τσιγαρίζουμε στο λάδι το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το ψιλοκομμένο σκόρδο. Προσθέτουμε τις γαρίδες. Τις
αλατοπιπερώνουμε και τις αφήνουμε μέχρι να εξατμιστεί όλο το νερό που θα βγάλουν. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το γάλα σόγιας και το κρασί. Διαλύουμε το κορνφλάουρ όσο ακόμη είναι κρύο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr