Από το: Παραδοσιακές συνταγές της Κατίνας
Πάρα πολύ νόστιμο και εύκολο ψητό της κατσαρόλας. Κλασικό ελληνικό παραδοσιακό φαγητό που συνοδεύεται υπέροχα με τηγανητές πατάτες ή φτιαχτά μακαρόνια ή και σπιτικές χυλοπίτες και φυσικά με χωριάτικο ψωμί. «Πλένουμε το κρέας το στραγγίζουμε και
αλατοπιπερώνουμε. Βάνουμε στην κατσαρόλα το λάδι να κάψει και ρίχνουμε το κρέας να ροδίσει. Μαζί ρίχνουμε και τα κρεμμύδια με το σκόρδο και τη ρίγανη.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://syntagesapokatina.blogspot.gr
Πάρα πολύ νόστιμο και εύκολο ψητό της κατσαρόλας. Κλασικό ελληνικό παραδοσιακό φαγητό που συνοδεύεται υπέροχα με τηγανητές πατάτες ή φτιαχτά μακαρόνια ή και σπιτικές χυλοπίτες και φυσικά με χωριάτικο ψωμί. «Πλένουμε το κρέας το στραγγίζουμε και
αλατοπιπερώνουμε. Βάνουμε στην κατσαρόλα το λάδι να κάψει και ρίχνουμε το κρέας να ροδίσει. Μαζί ρίχνουμε και τα κρεμμύδια με το σκόρδο και τη ρίγανη.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://syntagesapokatina.blogspot.gr