Από το: Ζουζουνομαγειρέματα
Ελαφρύ, νόστιμο, δροσερό και πολύ εύκολο γλυκό! Το τρώμε πάντα μετά το κατσικάκι το Πάσχα, αλλά τώρα το ξανα έκανα και θα γίνει το αγαπημένο μας για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού όταν αυτό έρθει!!!! Μπορούμε να το κάνουμε με ότι φρούτο θέλουμε, ροδάκινα, κεράσια,
φράουλες!!! Ζεσταίνουμε 2 ποτήρια νερό, λιώνουμε τα 2 φακελάκια ζελέ και τη ζάχαρη. Στραγγίζουμε τον ανανά ο ζωμός του ανανά είναι ένα ποτήρι το ρίχνουμε στο ζελέ και ανακατεύουμε...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr
Ελαφρύ, νόστιμο, δροσερό και πολύ εύκολο γλυκό! Το τρώμε πάντα μετά το κατσικάκι το Πάσχα, αλλά τώρα το ξανα έκανα και θα γίνει το αγαπημένο μας για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού όταν αυτό έρθει!!!! Μπορούμε να το κάνουμε με ότι φρούτο θέλουμε, ροδάκινα, κεράσια,
φράουλες!!! Ζεσταίνουμε 2 ποτήρια νερό, λιώνουμε τα 2 φακελάκια ζελέ και τη ζάχαρη. Στραγγίζουμε τον ανανά ο ζωμός του ανανά είναι ένα ποτήρι το ρίχνουμε στο ζελέ και ανακατεύουμε...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr