Από το: Λάκης Κουταλάκης
Είναι ένα φαγητό που σ΄αρέσει ή δεν σ΄αρέσει. Για μας που το τρώμε και για όσους θέλουν να δοκιμάσουν, θα χρειαστούμε.
Πλένουμε και καθαρίζουμε καλά τις κοιλίτσες, τα εντεράκια τα πλένουμε και αυτά και τα γυρίζουμε. Σε μία
κατσαρόλα βράζουμε νερό μαζί με το ξύδι και τα ρίχνουμε μέσα να ζεματιστούν 2-3 λεπτά να αλλάξουν χρώμα.
Βγάζουμε και τα στραγγίζουμε.
Μόλις κρυώσουν τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια 2-3 εκατοστά περίπου 2 δάχτυλα. Κόβουμε τα κρεμμυδάκια και αυτά περίπου στο ίδιο μέγεθος όχι πολύ ψιλό, να φαίνεται στο πιάτο.
Διαβάστε τη συνταγή στο: lakiskoutalakis.blogspot.gr
Είναι ένα φαγητό που σ΄αρέσει ή δεν σ΄αρέσει. Για μας που το τρώμε και για όσους θέλουν να δοκιμάσουν, θα χρειαστούμε.
Πλένουμε και καθαρίζουμε καλά τις κοιλίτσες, τα εντεράκια τα πλένουμε και αυτά και τα γυρίζουμε. Σε μία
κατσαρόλα βράζουμε νερό μαζί με το ξύδι και τα ρίχνουμε μέσα να ζεματιστούν 2-3 λεπτά να αλλάξουν χρώμα.
Βγάζουμε και τα στραγγίζουμε.
Μόλις κρυώσουν τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια 2-3 εκατοστά περίπου 2 δάχτυλα. Κόβουμε τα κρεμμυδάκια και αυτά περίπου στο ίδιο μέγεθος όχι πολύ ψιλό, να φαίνεται στο πιάτο.
Διαβάστε τη συνταγή στο: lakiskoutalakis.blogspot.gr