Από το: Miamiam
Κέρασμα Profiteroles σε ποτήρι για βάφτιση ή άλλη εκδήλωση. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το νερό, την ζάχαρη, το αλάτι και την μαργαρίνη. Μόλις πάει να βράσει, το κατεβάζουμε από την φωτιά και ρίχνουμε το αλεύρι. Ψήνουμε για λίγο να στεγνώσει, το κατεβάζουμε από την φωτιά και το κρυώνουμε στο μιξερ. Αφού πέσει η
θερμοκρασία (να μπορούμε να το πιάσουμε χωρίς να καιγόμαστε) ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά. Κόβουμε με κορνέ στο ταψί σε μέγεθος μικρού καρυδιού. Θα φουσκώσουν και να έχουμε υπόψη ότι στα ποτηράκια θα βάλουμε...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.miamiam.gr
Κέρασμα Profiteroles σε ποτήρι για βάφτιση ή άλλη εκδήλωση. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το νερό, την ζάχαρη, το αλάτι και την μαργαρίνη. Μόλις πάει να βράσει, το κατεβάζουμε από την φωτιά και ρίχνουμε το αλεύρι. Ψήνουμε για λίγο να στεγνώσει, το κατεβάζουμε από την φωτιά και το κρυώνουμε στο μιξερ. Αφού πέσει η
θερμοκρασία (να μπορούμε να το πιάσουμε χωρίς να καιγόμαστε) ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά. Κόβουμε με κορνέ στο ταψί σε μέγεθος μικρού καρυδιού. Θα φουσκώσουν και να έχουμε υπόψη ότι στα ποτηράκια θα βάλουμε...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.miamiam.gr