Από το: Οι Θησαυροί Της Κουζίνας
Ασυνήθιστη και νόστιμη συνταγή. Το κοτόπουλο παίρνει μια πικάντικη γεύση από το αρωματικό βαλσαμικό ξύδι και απογειώνεται η γεύση των λαχανικών μαζί του. Κόβουμε τα φιλέτα σε μικρότερα μακρόστενα κομμάτια. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ζωμό λαχανικών ή κότας
με το ξύδι. Βάζουμε μέσα τα κομμάτια του κοτόπουλου και τα ανακατεύουμε να πάει παντού το ξύδι. Αφήνουμε σκεπασμένο το μπολ για 30' στο ψυγείο. Κόβουμε το μπρόκολο σε φουντίτσες, το καρότο σε χοντρά μπαστουνάκια, το σκόρδο σε δοντ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
Ασυνήθιστη και νόστιμη συνταγή. Το κοτόπουλο παίρνει μια πικάντικη γεύση από το αρωματικό βαλσαμικό ξύδι και απογειώνεται η γεύση των λαχανικών μαζί του. Κόβουμε τα φιλέτα σε μικρότερα μακρόστενα κομμάτια. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ζωμό λαχανικών ή κότας
με το ξύδι. Βάζουμε μέσα τα κομμάτια του κοτόπουλου και τα ανακατεύουμε να πάει παντού το ξύδι. Αφήνουμε σκεπασμένο το μπολ για 30' στο ψυγείο. Κόβουμε το μπρόκολο σε φουντίτσες, το καρότο σε χοντρά μπαστουνάκια, το σκόρδο σε δοντ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.