Από το: Συνταγές και Συμβουλές Μαγειρικής
Πλένουμε πάρα πολύ καλά το μπούτι, με πολλά νερά και προσέχουμε να απομακρύνουμε τυχόν λίπη και τριχούλες που υπάρχουν. Στίβουμε τα 2 λεμόνια και κρατάμε τις λεμονόκουπες. Χωρίζουμε σε τέσσερις λωρίδες κάθε σκελίδα σκόρδου. Σε ένα μικρό μπολάκι ανακατεύουμε το
αλάτι με το πιπέρι. Βουτάμε μια λεμονόκουπα στο αλατοπίπερο και μ΄αυτή τρίβουμε καλά όλη την επιφάνεια του κρέατος. Συνεχίζουμε με την επόμενη. Χρησιμοποιούμε και τις τέσσερις. Με μυτερό κοφτερό μαχαίρι ανοίγουμε μικρές σχισμές στο κρέας.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
Πλένουμε πάρα πολύ καλά το μπούτι, με πολλά νερά και προσέχουμε να απομακρύνουμε τυχόν λίπη και τριχούλες που υπάρχουν. Στίβουμε τα 2 λεμόνια και κρατάμε τις λεμονόκουπες. Χωρίζουμε σε τέσσερις λωρίδες κάθε σκελίδα σκόρδου. Σε ένα μικρό μπολάκι ανακατεύουμε το
αλάτι με το πιπέρι. Βουτάμε μια λεμονόκουπα στο αλατοπίπερο και μ΄αυτή τρίβουμε καλά όλη την επιφάνεια του κρέατος. Συνεχίζουμε με την επόμενη. Χρησιμοποιούμε και τις τέσσερις. Με μυτερό κοφτερό μαχαίρι ανοίγουμε μικρές σχισμές στο κρέας.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr