Από το: the gastrin
Και επειδή τίποτε δεν πετάμε εμείς στο gastrin , αξιοποιήσαμε τη γέμιση που περίσσεψε από τα υπέροχα νηστίσιμα πατατοπιτάκια φούρνου που όλοι εσείς λατρέψατε! Ανακατεύουμε στη γέμιση το αλεύρι και το κορν φλάουρ , φτιάχνουμε μπαλάκια και τα περνάμε στη φρυγανιά
ανακατεμένη με την πάπρικα. Αφήνουμε για 1 ώρα στο ψυγείο να σφίξουν και τα τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο. Έτσι έχουμε ένα τέλειο συνοδευτικό για ούζο...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://thegastrin.blogspot.gr
Και επειδή τίποτε δεν πετάμε εμείς στο gastrin , αξιοποιήσαμε τη γέμιση που περίσσεψε από τα υπέροχα νηστίσιμα πατατοπιτάκια φούρνου που όλοι εσείς λατρέψατε! Ανακατεύουμε στη γέμιση το αλεύρι και το κορν φλάουρ , φτιάχνουμε μπαλάκια και τα περνάμε στη φρυγανιά
ανακατεμένη με την πάπρικα. Αφήνουμε για 1 ώρα στο ψυγείο να σφίξουν και τα τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο. Έτσι έχουμε ένα τέλειο συνοδευτικό για ούζο...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://thegastrin.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.