Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Πάστα φλώρα νηστίσιμη με σοκολατένια ζύμη!

Written By Unknown on Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 | Απριλίου 05, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Γλυκιές Ιστορίες
Χτυπάω στο μίξερ, σε δυνατή ταχύτητα, για 7 με 10 λεπτά, το ελαιόλαδο, το χυμό πορτοκαλιού, τη ζάχαρη και το ξύσμα πορτοκαλιού. Ανακατεύω το αλεύρι με το κακάο. Χαμηλώνω την ταχύτητα στο μίξερ και σταδιακά προσθέτω το μείγμα αλεύρι-κακάο. Χτυπάω για ακόμα 2 λεπτά. Απλώνω σε μια ταρτιέρα (διαμ. 25 εκ) και τα πλαϊνά της τα  2/3 της ζύμης & ρίχνω πάνω τη μαρμελάδα φράουλα.

Κόβω την υπόλοιπη ζύμη σε λωρίδες. Ή ανοίγω την ζύμη μου σε στρογγυλό φύλλο και κόβω με κουπάτ τα σχέδια που μου αρέσουν. 

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr


SHARE

About Unknown