Από το: Γλυκιές Ιστορίες
Χτυπάω στο μίξερ, σε δυνατή ταχύτητα, για 7 με 10 λεπτά, το ελαιόλαδο, το χυμό πορτοκαλιού, τη ζάχαρη και το ξύσμα πορτοκαλιού. Ανακατεύω το αλεύρι με το κακάο. Χαμηλώνω την ταχύτητα στο μίξερ και σταδιακά προσθέτω το μείγμα αλεύρι-κακάο. Χτυπάω για ακόμα 2 λεπτά. Απλώνω σε μια ταρτιέρα (διαμ. 25 εκ) και τα πλαϊνά της τα 2/3 της ζύμης & ρίχνω πάνω τη μαρμελάδα φράουλα.
Κόβω την υπόλοιπη ζύμη σε λωρίδες. Ή ανοίγω την ζύμη μου σε στρογγυλό φύλλο και κόβω με κουπάτ τα σχέδια που μου αρέσουν.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
Χτυπάω στο μίξερ, σε δυνατή ταχύτητα, για 7 με 10 λεπτά, το ελαιόλαδο, το χυμό πορτοκαλιού, τη ζάχαρη και το ξύσμα πορτοκαλιού. Ανακατεύω το αλεύρι με το κακάο. Χαμηλώνω την ταχύτητα στο μίξερ και σταδιακά προσθέτω το μείγμα αλεύρι-κακάο. Χτυπάω για ακόμα 2 λεπτά. Απλώνω σε μια ταρτιέρα (διαμ. 25 εκ) και τα πλαϊνά της τα 2/3 της ζύμης & ρίχνω πάνω τη μαρμελάδα φράουλα.
Κόβω την υπόλοιπη ζύμη σε λωρίδες. Ή ανοίγω την ζύμη μου σε στρογγυλό φύλλο και κόβω με κουπάτ τα σχέδια που μου αρέσουν.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr