Από το: Το μυαλό στο... φαγητό
Σε ένα μπολ κρατάμε λίγο από το γάλα και ανακατεύουμε το κορν φλάουρ, την ζάχαρη και το κακάο. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα να βράσει, μόλις αρχίζει να βράζει, ρίχνουμε το μίγμα που κάναμε στο βήμα 1 , και ανακατεύουμε γρήγορα , μόλις αρχίζει να πήζει σβήνουμε την φωτιά και τραβάμε
την κατσαρόλα από το μάτι της κουζίνας. Βάζουμε την κουβερτούρα και το βούτυρο, ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να κρυώσει. Όταν κρυώσει , βάζουμε τα αλεσμένα μπισκότα και την μισή σαντιγύ. Ανακατεύουμε και μοιράζουμε την κρέμα σε μπ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr
Σε ένα μπολ κρατάμε λίγο από το γάλα και ανακατεύουμε το κορν φλάουρ, την ζάχαρη και το κακάο. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα να βράσει, μόλις αρχίζει να βράζει, ρίχνουμε το μίγμα που κάναμε στο βήμα 1 , και ανακατεύουμε γρήγορα , μόλις αρχίζει να πήζει σβήνουμε την φωτιά και τραβάμε
την κατσαρόλα από το μάτι της κουζίνας. Βάζουμε την κουβερτούρα και το βούτυρο, ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να κρυώσει. Όταν κρυώσει , βάζουμε τα αλεσμένα μπισκότα και την μισή σαντιγύ. Ανακατεύουμε και μοιράζουμε την κρέμα σε μπ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.