Από το: Chefoulis
Από τα στήθη αφαιρούμε τα κόκκαλα και τα κόβουμε στα δύο. Με το μαχαίρι κάνουμε μια σχισμή και βάζουμε μέσα μια φέτα τυρί ,μια καπνιστό χοιρομέρι και τα αλατοπιπερώνουμε (αν θέλουμε μπορούμε να βάλουμε και ντομάτα). Κόβουμε σε ροδέλες το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Σε
μια κατσαρόλα βάζουμε την μαργαρίνη να ζεσταθεί , προσθέτουμε τα στήθη και τα σοτάρουμε. Σβήνουμε με το ουίσκι, μόλις είναι έτοιμα, βγάζουμε τα στήθη και τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα. Ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα τα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Από τα στήθη αφαιρούμε τα κόκκαλα και τα κόβουμε στα δύο. Με το μαχαίρι κάνουμε μια σχισμή και βάζουμε μέσα μια φέτα τυρί ,μια καπνιστό χοιρομέρι και τα αλατοπιπερώνουμε (αν θέλουμε μπορούμε να βάλουμε και ντομάτα). Κόβουμε σε ροδέλες το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Σε
μια κατσαρόλα βάζουμε την μαργαρίνη να ζεσταθεί , προσθέτουμε τα στήθη και τα σοτάρουμε. Σβήνουμε με το ουίσκι, μόλις είναι έτοιμα, βγάζουμε τα στήθη και τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα. Ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα τα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.