Από το: Συνταγές και Συμβουλές Μαγειρικής
Θα χρειαστούμε μια πολύ καλά βουτυρωμένη πλατιά και αβαθή φόρμα. Σε μια κατσαρολίτσα βάζουμε το γάλα με τη ζάχαρη για να βράσει. Μόλις αρχίσει ο βρασμός, ρίχνουμε το σιμιγδάλι αφήνοντας να πέφτει σαν βροχή (σ΄αυτό βοηθά ένα μικρό σουρωτήρι του τσαγιού).
Ανακατεύουμε συνεχώς με ξύλινη κουτάλα για να μη σβωλιάσει. Όταν η κρέμα πήξει, αποσύρουμε την κατσαρόλα από το μάτι, προσθέτουμε το βούτυρο, το ξύσμα, ελάχιστο αλάτι και τη βανίλια, ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει το βούτυρο και αφήνουμ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
Θα χρειαστούμε μια πολύ καλά βουτυρωμένη πλατιά και αβαθή φόρμα. Σε μια κατσαρολίτσα βάζουμε το γάλα με τη ζάχαρη για να βράσει. Μόλις αρχίσει ο βρασμός, ρίχνουμε το σιμιγδάλι αφήνοντας να πέφτει σαν βροχή (σ΄αυτό βοηθά ένα μικρό σουρωτήρι του τσαγιού).
Ανακατεύουμε συνεχώς με ξύλινη κουτάλα για να μη σβωλιάσει. Όταν η κρέμα πήξει, αποσύρουμε την κατσαρόλα από το μάτι, προσθέτουμε το βούτυρο, το ξύσμα, ελάχιστο αλάτι και τη βανίλια, ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει το βούτυρο και αφήνουμ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.