Από το: Il laboratorio di mm_skg
Ένα πιάτο από την τούρκικη κουζίνα, άκρως χειμωνιάτικο και άκρως μερακλίδικο! Οι αγαπημένοι μας γίγαντες φούρνου, απογειώνονται με την προσθήκη του παστουρμά αλλά και του καυτερού μπούκοβο. Γεμίστε ένα πιάτο με ζεστό φαγάκι, βάλτε και ένα ποτηράκι
κοκκινέλι νέας εσοδείας και απολαύστε! Ξεκινήστε βράζοντας τα φασόλια. Εγώ τα έβρασα στην χύτρα ταχύτητας, μέσα σε άφθονο μη αλατισμένο νερό, για 30 λεπτά, και μετά τα στράγγισα καλά. Αυτό το πρώτο ζουμί από τα φασόλια, δεν το χρησιμοποιώ ποτ...
Διαβάστε όλη τη συνταγή στο: https://illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Ένα πιάτο από την τούρκικη κουζίνα, άκρως χειμωνιάτικο και άκρως μερακλίδικο! Οι αγαπημένοι μας γίγαντες φούρνου, απογειώνονται με την προσθήκη του παστουρμά αλλά και του καυτερού μπούκοβο. Γεμίστε ένα πιάτο με ζεστό φαγάκι, βάλτε και ένα ποτηράκι
κοκκινέλι νέας εσοδείας και απολαύστε! Ξεκινήστε βράζοντας τα φασόλια. Εγώ τα έβρασα στην χύτρα ταχύτητας, μέσα σε άφθονο μη αλατισμένο νερό, για 30 λεπτά, και μετά τα στράγγισα καλά. Αυτό το πρώτο ζουμί από τα φασόλια, δεν το χρησιμοποιώ ποτ...
Διαβάστε όλη τη συνταγή στο: https://illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.