Από το: Μαγειρέματα & άλλα
Πρωτα φτιαχνουμε το σιροπι μας για να κρυωσει... Βαζουμε το νερο με την ζαχαρη κ βραζουμε για 10' κ το αφηνουμε να κρυωσει. Στην συνεχεια σε ενα μπολ βαζουμε την φαρινα με το ινδοκαρυδο κ ανακατευουμε. Σε ενα αλλο μπολ βαζουμε το λαδι με την ζαχαρη κ χτυπαμε καλα να
λιωσει η ζαχαρη. Ριχνουμε τις βανιλιες κ την σοδα μεσα στο χυμο πορτοκαλι κ μολις αφρισει το ριχνουμε στο μειγμα μας. Ανακατευουμε καλα κ προσθετουμε κ το αλευρι με το ινδοκαρυδο ολα σε ενα μπολ. Ανακατευουμε καλα λαδωνουμε το ταψακι μας κ το αλ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://mageirisa.blogspot.gr
Πρωτα φτιαχνουμε το σιροπι μας για να κρυωσει... Βαζουμε το νερο με την ζαχαρη κ βραζουμε για 10' κ το αφηνουμε να κρυωσει. Στην συνεχεια σε ενα μπολ βαζουμε την φαρινα με το ινδοκαρυδο κ ανακατευουμε. Σε ενα αλλο μπολ βαζουμε το λαδι με την ζαχαρη κ χτυπαμε καλα να
λιωσει η ζαχαρη. Ριχνουμε τις βανιλιες κ την σοδα μεσα στο χυμο πορτοκαλι κ μολις αφρισει το ριχνουμε στο μειγμα μας. Ανακατευουμε καλα κ προσθετουμε κ το αλευρι με το ινδοκαρυδο ολα σε ενα μπολ. Ανακατευουμε καλα λαδωνουμε το ταψακι μας κ το αλ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://mageirisa.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.