Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Ινδοκάρυδο σιροπιαστό νηστίσιμο

Written By Unknown on Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 | Απριλίου 26, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Μαγειρέματα & άλλα
Πρωτα φτιαχνουμε το σιροπι μας για να κρυωσει... Βαζουμε το νερο με την ζαχαρη κ βραζουμε για 10' κ το αφηνουμε να κρυωσει. Στην συνεχεια  σε ενα μπολ βαζουμε την φαρινα με το ινδοκαρυδο κ ανακατευουμε. Σε ενα αλλο μπολ βαζουμε το λαδι με την ζαχαρη κ χτυπαμε καλα να
λιωσει η ζαχαρη. Ριχνουμε τις βανιλιες κ την σοδα μεσα στο χυμο πορτοκαλι κ μολις αφρισει το ριχνουμε στο μειγμα μας. Ανακατευουμε καλα κ προσθετουμε κ το αλευρι με το ινδοκαρυδο ολα σε ενα μπολ. Ανακατευουμε καλα λαδωνουμε το ταψακι  μας κ το αλ...
 

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://mageirisa.blogspot.gr


SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.