Από το: Κουζινομαγειρέματα
Αφαιρούμε από τη ρέγκα το δέρμα, τα κόκαλα, κόβουμε το κεφάλι, την ουρά και κόβουμε τα φιλέτα σε μικρά κομμάτια. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και τις πατάτες για 5'. Προσθέτουμε τις ντομάτες, το
μαϊντανό, αλατοπίπερο και τόσο νερό ώστε να το καλύπτει. Μαγειρεύουμε περίπου 40' μέχρι να γίνουν οι πατάτες. Σκορπίζουμε τα κομμάτια της ρέγκας στην κατσαρόλα, αφήνουμε να πάρουν μια βράση και αποσύρουμε. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα, αφ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://kouzinomageiremata.blogspot.gr
Αφαιρούμε από τη ρέγκα το δέρμα, τα κόκαλα, κόβουμε το κεφάλι, την ουρά και κόβουμε τα φιλέτα σε μικρά κομμάτια. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και τις πατάτες για 5'. Προσθέτουμε τις ντομάτες, το
μαϊντανό, αλατοπίπερο και τόσο νερό ώστε να το καλύπτει. Μαγειρεύουμε περίπου 40' μέχρι να γίνουν οι πατάτες. Σκορπίζουμε τα κομμάτια της ρέγκας στην κατσαρόλα, αφήνουμε να πάρουν μια βράση και αποσύρουμε. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα, αφ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://kouzinomageiremata.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.