Από το: Pandespani
Έχει ευρεία προσέγγιση το τσουρέκι ως προς την παρασκευή και την εμφάνισή του. Είναι το πιο δημοφιλές, γλυκό είδος ψωμιού-μπριός με τις πλεξούδες, τους σαλίγκαρους ή άλλα σχήματα, που κάποτε συνόδευε μόνο τις μεγάλες γιορτές αλλά πλέον τρώγεται όλο το χρόνο. Από όλα τα
χαρακτηριστικά του, η φήμη του συνδέεται κατευθείαν με το συναίσθημά μας, μέσω του συνδυασμού μαστιχωτής γλύκας με την έντονη επίγευση, κάτι που περνάει στην ψυχή και στη μνήμη σαν γευστικό βάλσαμο.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com
Έχει ευρεία προσέγγιση το τσουρέκι ως προς την παρασκευή και την εμφάνισή του. Είναι το πιο δημοφιλές, γλυκό είδος ψωμιού-μπριός με τις πλεξούδες, τους σαλίγκαρους ή άλλα σχήματα, που κάποτε συνόδευε μόνο τις μεγάλες γιορτές αλλά πλέον τρώγεται όλο το χρόνο. Από όλα τα
χαρακτηριστικά του, η φήμη του συνδέεται κατευθείαν με το συναίσθημά μας, μέσω του συνδυασμού μαστιχωτής γλύκας με την έντονη επίγευση, κάτι που περνάει στην ψυχή και στη μνήμη σαν γευστικό βάλσαμο.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com