Από το: ΚουζινοΣκαλίσματα
Η πατροπαράδοτη μαγειρίτσα που το βράδυ της Ανάστασης προετοιμάζει το στομάχι μας μετά τη νηστεία ώστε να δεχτεί την απότομη εισαγωγή των λιπαρών κρεάτων. Κάθε τόπος βέβαια έχει διαφορετικό τρόπο παρασκευής. Σε κάποια μέρη την κάνουν κοκκινιστή, αλλού
πάλι βράζουν το κεφαλάκι του αρνιού ή του κατσικιού με τα ποδαράκια. Σε άλλους αρέσει σε άλλους δεν θέλουν ούτε να τη μυρίσουν αν ανήκετε στη δεύτερη κατηγορία μια εναλλακτική λύση είναι εδώ .
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://kouzinoskalismata.blogspot.gr
Η πατροπαράδοτη μαγειρίτσα που το βράδυ της Ανάστασης προετοιμάζει το στομάχι μας μετά τη νηστεία ώστε να δεχτεί την απότομη εισαγωγή των λιπαρών κρεάτων. Κάθε τόπος βέβαια έχει διαφορετικό τρόπο παρασκευής. Σε κάποια μέρη την κάνουν κοκκινιστή, αλλού
πάλι βράζουν το κεφαλάκι του αρνιού ή του κατσικιού με τα ποδαράκια. Σε άλλους αρέσει σε άλλους δεν θέλουν ούτε να τη μυρίσουν αν ανήκετε στη δεύτερη κατηγορία μια εναλλακτική λύση είναι εδώ .
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://kouzinoskalismata.blogspot.gr