Από το: Νόστιμες κ Υγιεινές Συνταγές
Το χαρούπι έχει ξαναμπεί στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια. Σε άλλους περισσότερο και σε άλλους λιγότερο. Για όποιον δεν γνωρίζει ακριβώς λεπτομέρειες, θα μπορούσα ενδεικτικά να σας πω, ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε συνταγές αντί για κακάο και μάλιστα να
μειώσετε και την ποσότητα της γλυκαντικής ουσίας που θα χρησιμοποιήσετε μιας και περιέχει φυσικά σάκχαρα. Είναι πλούσια πηγή ασβεστίου, φωσφόρου, καλίου, μαγνησίου, βιταμινών (Α,Β) και μετάλλων. Είναι πλούσιο κυρίως σε υδ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://healthy-and-delicious-recipes.blogspot.gr
Το χαρούπι έχει ξαναμπεί στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια. Σε άλλους περισσότερο και σε άλλους λιγότερο. Για όποιον δεν γνωρίζει ακριβώς λεπτομέρειες, θα μπορούσα ενδεικτικά να σας πω, ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε συνταγές αντί για κακάο και μάλιστα να
μειώσετε και την ποσότητα της γλυκαντικής ουσίας που θα χρησιμοποιήσετε μιας και περιέχει φυσικά σάκχαρα. Είναι πλούσια πηγή ασβεστίου, φωσφόρου, καλίου, μαγνησίου, βιταμινών (Α,Β) και μετάλλων. Είναι πλούσιο κυρίως σε υδ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://healthy-and-delicious-recipes.blogspot.gr