Από το: Μάχη στην κουζίνα
Κέικ λεμονιού δεν είχα φτιάξει. Συνήθως χρησιμοποιώ πορτοκάλι (ξύσμα και χυμό). Είναι όμως τόσο αγαπημένο όλων μας το λεμόνι, που σκέφτηκα να πρωταγωνιστεί σε αυτό το καινούργιο μου κέικ! Και δεν το μετανιώνεις, γιατί το ξύσμα του ελληνικού βιολογικού λεμονιού είναι ασυναγώνιστο
στην γεύση και το άρωμα!! Είναι ένα κέικ μαλακό, μελωμένο, γεμάτο αρώματα από το μέλι, το λεμόνι και έρχεται το γλυκόξινο γλάσο να το απογειώσει! Ελάτε μαζί μου!!
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://maxistinkouzina.blogspot.gr
Κέικ λεμονιού δεν είχα φτιάξει. Συνήθως χρησιμοποιώ πορτοκάλι (ξύσμα και χυμό). Είναι όμως τόσο αγαπημένο όλων μας το λεμόνι, που σκέφτηκα να πρωταγωνιστεί σε αυτό το καινούργιο μου κέικ! Και δεν το μετανιώνεις, γιατί το ξύσμα του ελληνικού βιολογικού λεμονιού είναι ασυναγώνιστο
στην γεύση και το άρωμα!! Είναι ένα κέικ μαλακό, μελωμένο, γεμάτο αρώματα από το μέλι, το λεμόνι και έρχεται το γλυκόξινο γλάσο να το απογειώσει! Ελάτε μαζί μου!!
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://maxistinkouzina.blogspot.gr