Από το: Εις Υγείαν
Μουλιάστε τα φασόλια ξανά για τουλάχιστον άλλες 3 ώρες ή αποβραδίς. Στραγγίξτε και ρίξτε τα φασόλια σε ένα ισχυρό μπλέντερ. Προσθέσετε τη χρυσόριζα (εαν βάλετε), τον κύβο λαχανικών, τα κρεμμύδια και το πιπέρι. Πολτοποιήστε το μείγμα, προσθέτοντας
λίγο νεράκι εαν χρειαστεί, μέχρι να έχετε ένα λείο, αλλά παχύρευστο μείγμα. Τοποθετήστε το μίγμα σε ένα μπολ, δοκιμάστε και προσθέστε λίγο αλάτι για γεύση εαν χρειάζεται, ανακατέψτε πολύ καλά και αφήστε το στην άκρη...
Διαβάστε τη συνταγή στο: eisygian.blogspot.gr
Μουλιάστε τα φασόλια ξανά για τουλάχιστον άλλες 3 ώρες ή αποβραδίς. Στραγγίξτε και ρίξτε τα φασόλια σε ένα ισχυρό μπλέντερ. Προσθέσετε τη χρυσόριζα (εαν βάλετε), τον κύβο λαχανικών, τα κρεμμύδια και το πιπέρι. Πολτοποιήστε το μείγμα, προσθέτοντας
λίγο νεράκι εαν χρειαστεί, μέχρι να έχετε ένα λείο, αλλά παχύρευστο μείγμα. Τοποθετήστε το μίγμα σε ένα μπολ, δοκιμάστε και προσθέστε λίγο αλάτι για γεύση εαν χρειάζεται, ανακατέψτε πολύ καλά και αφήστε το στην άκρη...
Διαβάστε τη συνταγή στο: eisygian.blogspot.gr