Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Μαγειρίτσα

Written By Unknown on Δευτέρα 10 Απριλίου 2017 | Απριλίου 10, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Συνταγές και Συμβουλές Μαγειρικής
Πλένουμε πολύ καλά το κεφαλάκι και τη συκωταριά. Βάζουμε το κεφαλάκι μέσα σε λεκάνη με καθαρό νερό για 1 ώρα. Πρέπει να καθαρίσει από τα αίματα. Στο μεταξύ πλένουμε τα έντερα και με τη βοήθεια μιας λεπτής βέργας ή μ΄ένα ξυλάκι από σουβλάκι, πιάνουμε τη μια άκρη τους και

τα γυρίζουμε σιγά-σιγά ανάποδα, αφού  πρώτα τα σουρώσουμε πάνω στο ξυλάκι. Η μητέρα μου για τη δουλειά αυτή χρησιμοποιεί το πλαστικό κοτσάνι από ένα ψεύτικο λουλούδι. Δεν έχει φόβο να σπάσει ούτε ν΄αφήσει μικρά ξυλαράκια...

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr


SHARE

About Unknown