Από το: Συνταγές και Συμβουλές Μαγειρικής
Πλένουμε πολύ καλά το κεφαλάκι και τη συκωταριά. Βάζουμε το κεφαλάκι μέσα σε λεκάνη με καθαρό νερό για 1 ώρα. Πρέπει να καθαρίσει από τα αίματα. Στο μεταξύ πλένουμε τα έντερα και με τη βοήθεια μιας λεπτής βέργας ή μ΄ένα ξυλάκι από σουβλάκι, πιάνουμε τη μια άκρη τους και
τα γυρίζουμε σιγά-σιγά ανάποδα, αφού πρώτα τα σουρώσουμε πάνω στο ξυλάκι. Η μητέρα μου για τη δουλειά αυτή χρησιμοποιεί το πλαστικό κοτσάνι από ένα ψεύτικο λουλούδι. Δεν έχει φόβο να σπάσει ούτε ν΄αφήσει μικρά ξυλαράκια...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
Πλένουμε πολύ καλά το κεφαλάκι και τη συκωταριά. Βάζουμε το κεφαλάκι μέσα σε λεκάνη με καθαρό νερό για 1 ώρα. Πρέπει να καθαρίσει από τα αίματα. Στο μεταξύ πλένουμε τα έντερα και με τη βοήθεια μιας λεπτής βέργας ή μ΄ένα ξυλάκι από σουβλάκι, πιάνουμε τη μια άκρη τους και
τα γυρίζουμε σιγά-σιγά ανάποδα, αφού πρώτα τα σουρώσουμε πάνω στο ξυλάκι. Η μητέρα μου για τη δουλειά αυτή χρησιμοποιεί το πλαστικό κοτσάνι από ένα ψεύτικο λουλούδι. Δεν έχει φόβο να σπάσει ούτε ν΄αφήσει μικρά ξυλαράκια...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr