Από το: Συνταγές της καρδιάς
Στο δείπνο της Αναστάσεως συνήθως σερβίρουμε για πρώτο πιάτο κάποιο είδος σούπας η οποία περιέχει κρέας. Υποτίθεται ότι είναι το πρώτο πιάτο με κρέας μετά από πολλές μέρες νηστείας. Σύμφωνα με τις παραδόσεις του κάθε τόπου είναι και το είδος ή ο τρόπος μαγειρέματος της σούπας
αυτής. Στα περισσότερα μέρη της Ελλάδος όπως και εμείς στην οικογένεια μας συνηθίζουμε να φτιάχνουμε μαγειρίτσα, την παρασκευή της οποίας και σας παραθέτω: Κόβουμε μικρά-μικρά κομματάκια την συκωταριά και το μαρούλι...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://syntageskardias.blogspot.gr
Στο δείπνο της Αναστάσεως συνήθως σερβίρουμε για πρώτο πιάτο κάποιο είδος σούπας η οποία περιέχει κρέας. Υποτίθεται ότι είναι το πρώτο πιάτο με κρέας μετά από πολλές μέρες νηστείας. Σύμφωνα με τις παραδόσεις του κάθε τόπου είναι και το είδος ή ο τρόπος μαγειρέματος της σούπας
αυτής. Στα περισσότερα μέρη της Ελλάδος όπως και εμείς στην οικογένεια μας συνηθίζουμε να φτιάχνουμε μαγειρίτσα, την παρασκευή της οποίας και σας παραθέτω: Κόβουμε μικρά-μικρά κομματάκια την συκωταριά και το μαρούλι...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://syntageskardias.blogspot.gr