Από το: Chefoulis
Ξεκοκαλίζουμε τα κρεατικά μας, τα πλένουμε και τα αφήνουμε να στραγγίξουν. Τα κόκαλα δεν τα πετάμε και τα βάζουμε να βράσουν σε μια κατσαρόλα με νερό ίσα που να τα σκεπάζει, γιατί χρειαζόμαστε το ζουμί τους. Σε άλλη κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο,
σοτάρουμε το κρέας, προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, το σκόρδο ψιλοκομμένο και το σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε το νερό να το σκεπάσει , την δάφνη, το μπαχάρι, την ντομάτα και τα αφήνουμε να βράσουν. Αφού βράσει το κρέας, απ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Ξεκοκαλίζουμε τα κρεατικά μας, τα πλένουμε και τα αφήνουμε να στραγγίξουν. Τα κόκαλα δεν τα πετάμε και τα βάζουμε να βράσουν σε μια κατσαρόλα με νερό ίσα που να τα σκεπάζει, γιατί χρειαζόμαστε το ζουμί τους. Σε άλλη κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο,
σοτάρουμε το κρέας, προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, το σκόρδο ψιλοκομμένο και το σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε το νερό να το σκεπάσει , την δάφνη, το μπαχάρι, την ντομάτα και τα αφήνουμε να βράσουν. Αφού βράσει το κρέας, απ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr